logare comenzile mele înregistrarelivrare contact
 → TERMENI ŞI CONDIŢII GENERALE
1. Condiţii de livrare
Marfa comandată va fi livrată prin serviciu de curierat. La preluarea coletului Dvs. trebuie să achitaţi transportului pe bază de factură contravaloare mărfii şi transportului, care depinde valoarea comenzii (veti vedea suma exactă a cheltuielilor de plată în momentul examinării coşului). Coletul va fi trimis prin serviciu de curierat GLS.

Dacă prima încercare de înmănare rămîne fără rezultat, curierul va încerca încă o dată înmănarea coletului pentru destinatar.

Dacă produsul comandat lipseşte din magazie, vă informăm prin telefon şi vă oferim posibilitatea de a proceda la un schimb cu un produs similar, în cazul în care vă convine, sau vă informăm asupra posibilei date de livrare a produsului comandat.

Dacă în ciuda eforturilor Prestatorului pe pagina web apar preţuri incorecte, în special preţul evident incorect de „0” Lei sau „1” Lei, care diferă semnificativ de la preţul cunoscut, acceptat sau estimat al produsului respectiv, eventual apare din cauza defecţiunii sistemului, Prestatorul nu se obligă să livreze produsul la preţul incorect, ci poate oferi livrarea acestuia la preţul corect, în cunoştinţa căruia Clientul îşi poate retrage comanda.

2. Taxa de transport
Livrare este 40 RON în toata ţara
Taxa de transport include şi cheltuielile ambalajului.

3. Termen de livrare
Termenul de livrare este de 3-7 zile de la primirea comenzii. În cazul produselor care nu pot fi livrate în acest termen, vă vom contacta cu informatii prin e-mail sau telefon.

4. Moduri de plată
Momentan achitarea mărfii este posibilă în exclusivitatea numai prin ramburs.

5. Preţul de cumpărare.
Scrisoarea de confirmare include preţul produsului comandat, taxa de transport şi suma acestora care urmează a fi plătit la primire.

6. Instrucţiuni de utilizare magazin web
Alegeţi cantitatea produsului ales şi introduceti produsul în coş cu ajutorul butonului. Valoarea loturilor aşezate în coş va apărarea în colţul din dreapta sus. Dacă facem clic pe acesta putem ajunge la conţinutul coşului pentru a viziona produsele alese până în acel moment. Aici avem posibilitatea de a elimina anumite produse din coş. Pentru trimiterea comenzii este obligatorie completarea tuturor câmpurilor. După ce aţi completat toate câmpurile apăsaţi butonul comanda. După trimitere sistemul va trimite pe adresa de e-mail o confirmare a comenzii.

7. Garanţie
Posibilitatea de schimb, răscumpărare în termen de 8 zile. Motoul firmei noastre: Avantaj la cumpărător". Conform acestuia Dvs. puteţi face cumpărături de la noi fără asumarea riscului. Dvs. veţi încerca produsul comandat acasă, iar dacă nu vă place sau mărimea nu este corespunzătoare, returnaţi produsul în termen de 8 zile de la livrare la adresa noastră. Noi vom restitui contravaloarea mărfii în contul bancar indicat de Dvs. în termen de 30 zile de la primirea coletului. Cheltuielile de transport vor fi suportate în toate cazurile de cumpărător.

Vă rugăm să ţineţi cont că schimbarea, răscumpărarea mărfii este posibilă numai în starea iniţială a mărfii, cu ambalaj intact şi nedesfăcut.
Mingile de tenis se vor răscumpăra numai în ambalaj nedesfăcut.

8. Renunţare
Cumpărărorul are dreptul de a renunţa la comandă, după efectuarea acesteia dar înainte livrării (până la ora 14 a zilei premergătoare livrării. Puteţi să ne transmiteţi această intenţie la adresa e-mail info@tenisplaza.ro sau la numărul de telefon 0758/029-826

În acest caz cumpărătorul nu are nici o obligaţie de a suporta cheltuieli. După cumpărare cumpărătorul poate renunţa la cumpărătura efectuată în termen de 8 zile de la primirea mărfii, fără a da explicaţii. Dreptul de renunţare sw poate exercita începând cu ziua preluării.
Produsul trebuie returnat împreună cu factura în starea iniţială, nederiorată şi nedesfăcută.

TenisPlaza.ro are obligaţia de a restitui contravaloarea totală a mărfii numai dacă aceasta a fost returnată în exclusivitate în starea iniţială, nederiorată şi nedesfăcută.

9. Protecţia datelor
Datele Dvs. vor fi stocate pentru onorarea comenzii şi verificarea datelor din comandă. Datele nu vor fi transmise către o terţă.
10. Funcţionarea
Deoarece această pagină web figurează ca magazin web, intermedierea nu se efectuează în regim de "comerţ cu amânuntul în magazine".

TenisPlaza.ro îsi valorifică în exclusivitate produsele numai pe cale online.
TenisPlaza.ro funcţionează în cadrul TeniszNet Kft.

11. Posibilităţi de contact
Comenzi şi informaţii pentru limba română:
Mobil: 0758/029-826
Comenzi şi informaţii pentru limba maghiară:
Mobil: +36-70-371-5878

Banca: OTP Banc Romania
IBAN: RO23 OTPV 2200 0060 4931 RO01

Adresa postala: Ungaria,1083 Budapesta, Losonci tér 6. III/4.

12. Limitarea răspunderii
TeniszNet Kft. îsi rezervă dreptul de a efectua unilateral, oricând si fără notificări separate modificări la acest regulament. Regulamentul modificat intră in vigoare după expunerea pe internet.